Activitati

Scoala de Vara a Universitătii Politehnice Bucuresti deschide usile elevilor de la „Mangeron”, Bacau

Totul a început în aprilie, când ne-am reîntâlnit cu fostul nostru elev, Roman Murzac, actualmente lector universitar la Facultatea de Inginerie Industrială şi Robotică a Universităţii Politehnice Bucureşti, care a venit în liceul nostru, pentru un workshop în CAD şi modelare 3D, la care au participat atât elevii, cât și profesorii.                Tradiţia instituției noastre, Liceul Tehnologic „Dumitru Mangeron”, de a avea rezultate deosebite la olimpiadele naționale de specialitate a continuat și anul acesta, elevii noştri obţinând binemeritate premii și mențiuni la olimpiada naţională te

Defilarea absolvenților - promoția 2022

În sunet de vuvuzele, cei aproape 200 de absolvenți ai Liceului Tehnologic „Dumitru Mangeron” și-au dat întâlnire miercuri, 25 mai 2022, în Piața Tricolorului. După câteva ședințe foto, elevii din clasele terminale de liceu, școală profesională și seral de la „Mangeron” au plecat într-un marș prin centrul orașului.Coloana a fost deschisă de cele două doamne director, prof. Nela Dumea și prof. Claudia Benchea, după care au urmat clasele în ordine alfabetică.

Saptamana porților deschise la Liceul Tehnologic ”Dumitru Mangeron” Bacău

În vederea  unei alegeri conştiente a profilului şi specializării pentru învăţământul tehnic liceal și profesional, în perioada 11-13 mai 2022, cadrele didactice ale  Liceului Tehnologic ,,Dumitru Mangeron” Bacău au organizat și susținut activitatea ,,Zilele Porților Deschise”. Prin implicarea echipei manageriale și efortul depus de fiecare angajat, cadru didactic, maistru, didactic-auxiliar sau nedidactic, în această perioadă ne-au trecut pragul unității școlare  aproximativ 400 de elevi însoțiți de diriginți, profesori și uneori chiar de directori.

Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorului, 15 martie 2022

Marți, 15 martie, elevii de la Liceul Tehnologic ”Dumitru Mangeron” Bacău au organizat o campanie despre protecţia consumatorilor cu tema “Ești informat, ești protejat!”.

Tehnici de acordare a primului ajutor

Joi, 27 octombrie, ora 11.00, in amfiteatrul scolii, CSSM si Cabinetul medical scolar au organizat o activitate de instruire SSM cu tema "TEHNICI DE ACORDARE A PRIMULUI AJUTOR". Au participat de la fiecare clasa 3 elevi, insotiti, de profesorul diriginte. Informatiile au fost oferite de doamna asistent medical Balaita Alina si domnul profesor Manea Mitica responsabil CSSM. Va multumim pentru informatiile oferite si felicitari partipantilor si organizatorilor!

Activitatea de plantare a copacilor

 Astăzi, mai mult decât oricănd, fiecare dintre noi trebuie să se implice în acţiuni voluntare menite a proteja mediul înconjurător, a recrea natura în care plantele şi copacii să-şi regăsească locul binemeritat. Dacă fiecare dintre noi plantează azi un copac sau o plantă, mâine vom respira un aer mai curat, natura ne va răsplăti!  Va multumesc dragi elevi pentru spirijinul pe care il acordati celor care va implică în diferite proiecte sociale, culturale, ecologice etc.

Pagini

Contact

Colegiul Tehnic ”Dumitru Mangeron”, Str. Aeroportului, nr. 5, Bacău, Tel. 0234/575.358, Fax. 0234/575.365 Email: mangeron2002@yahoo.com

Director tel. 0733.944.861

Școala Gimnazială „Ion Luca”, Str. Alecu Russo nr.37, Bacău, tel: 0334405109, Email: scoalaionlucabc@yahoo.com

Grădinița cu Program Normal nr. 20, Str. Alecu Russo nr.37, Bacău, tel: 0334405109, Email: scoalaionlucabc@yahoo.com

Grădinița cu Program Prelungit, Str. Letea, 24, 600093, Bacău, Tel 0234 553 835

Creșa Letea, Str. Letea, nr. 24, 600093, Bacău, Tel 0234 553 835, 0234 573 358

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.