Invatamant liceal

Proiecte e Twinning la Mangeron

 În anul școlar 2022-2023 la L.T. “D.Mangeron” Bacău s-au desfășurat activitățile  proiectelor eTwinning Meta-Mat - coordonator prof. Boboc Florinela și Lets Add to Life - coordonator prof. dr. Dumea Nela.

Balul bobocilor 2023

Ca în fiecare an, liceul nostru a organizat cel mai așteptat eveniment din viața de licean: Balul Bobocilor, ediția 2023.

Balul bobocilor 2022 - Like a star!

La final de an calendaristic, dar la debut în viața de licean al adolescenților de clasa a IX-a,  la fel ca și alte licee din oraș, Liceul Tehnologic ”Dumitru Mangeron“ Bacău, a organizat Balul Bobocilor ediția 2022. Deşi organizată în zi de marţi -13 decembrie 2022, s-a dovedit a fi o ediție de succes și prin tema inspirată din lumea vedetelor pe care organizatorii au ales-o: “LIKE A STAR”.

Scoala de Vara a Universitătii Politehnice Bucuresti deschide usile elevilor de la „Mangeron”, Bacau

Totul a început în aprilie, când ne-am reîntâlnit cu fostul nostru elev, Roman Murzac, actualmente lector universitar la Facultatea de Inginerie Industrială şi Robotică a Universităţii Politehnice Bucureşti, care a venit în liceul nostru, pentru un workshop în CAD şi modelare 3D, la care au participat atât elevii, cât și profesorii.                Tradiţia instituției noastre, Liceul Tehnologic „Dumitru Mangeron”, de a avea rezultate deosebite la olimpiadele naționale de specialitate a continuat și anul acesta, elevii noştri obţinând binemeritate premii și mențiuni la olimpiada naţională te

Defilarea absolvenților - promoția 2022

În sunet de vuvuzele, cei aproape 200 de absolvenți ai Liceului Tehnologic „Dumitru Mangeron” și-au dat întâlnire miercuri, 25 mai 2022, în Piața Tricolorului. După câteva ședințe foto, elevii din clasele terminale de liceu, școală profesională și seral de la „Mangeron” au plecat într-un marș prin centrul orașului.Coloana a fost deschisă de cele două doamne director, prof. Nela Dumea și prof. Claudia Benchea, după care au urmat clasele în ordine alfabetică.

Pagini

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.