Activitati

Proiecte e Twinning la Mangeron

 În anul școlar 2022-2023 la L.T. “D.Mangeron” Bacău s-au desfășurat activitățile  proiectelor eTwinning Meta-Mat - coordonator prof. Boboc Florinela și Lets Add to Life - coordonator prof. dr. Dumea Nela.

Balul bobocilor 2023

Ca în fiecare an, liceul nostru a organizat cel mai așteptat eveniment din viața de licean: Balul Bobocilor, ediția 2023.

Balul bobocilor 2022 - Like a star!

La final de an calendaristic, dar la debut în viața de licean al adolescenților de clasa a IX-a,  la fel ca și alte licee din oraș, Liceul Tehnologic ”Dumitru Mangeron“ Bacău, a organizat Balul Bobocilor ediția 2022. Deşi organizată în zi de marţi -13 decembrie 2022, s-a dovedit a fi o ediție de succes și prin tema inspirată din lumea vedetelor pe care organizatorii au ales-o: “LIKE A STAR”.

Scoala de Vara a Universitătii Politehnice Bucuresti deschide usile elevilor de la „Mangeron”, Bacau

Totul a început în aprilie, când ne-am reîntâlnit cu fostul nostru elev, Roman Murzac, actualmente lector universitar la Facultatea de Inginerie Industrială şi Robotică a Universităţii Politehnice Bucureşti, care a venit în liceul nostru, pentru un workshop în CAD şi modelare 3D, la care au participat atât elevii, cât și profesorii.                Tradiţia instituției noastre, Liceul Tehnologic „Dumitru Mangeron”, de a avea rezultate deosebite la olimpiadele naționale de specialitate a continuat și anul acesta, elevii noştri obţinând binemeritate premii și mențiuni la olimpiada naţională te

Defilarea absolvenților - promoția 2022

În sunet de vuvuzele, cei aproape 200 de absolvenți ai Liceului Tehnologic „Dumitru Mangeron” și-au dat întâlnire miercuri, 25 mai 2022, în Piața Tricolorului. După câteva ședințe foto, elevii din clasele terminale de liceu, școală profesională și seral de la „Mangeron” au plecat într-un marș prin centrul orașului.Coloana a fost deschisă de cele două doamne director, prof. Nela Dumea și prof. Claudia Benchea, după care au urmat clasele în ordine alfabetică.

Saptamana porților deschise la Liceul Tehnologic ”Dumitru Mangeron” Bacău

În vederea  unei alegeri conştiente a profilului şi specializării pentru învăţământul tehnic liceal și profesional, în perioada 11-13 mai 2022, cadrele didactice ale  Liceului Tehnologic ,,Dumitru Mangeron” Bacău au organizat și susținut activitatea ,,Zilele Porților Deschise”. Prin implicarea echipei manageriale și efortul depus de fiecare angajat, cadru didactic, maistru, didactic-auxiliar sau nedidactic, în această perioadă ne-au trecut pragul unității școlare  aproximativ 400 de elevi însoțiți de diriginți, profesori și uneori chiar de directori.

Pagini

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.